U bent hier:

Zomerreis 2020

29/08/2020

Zomerreis 2020

Op zaterdag 8 augustus is SKITS met een aantal fanatieke fietsers afgereisd naar het prachtige zuiden voor de zomerreis, naar Landsrade (Limburg). De huidige pandemie mocht de pret niet drukken: ondanks dat wij de tropische temperaturen niet konden opzoeken, zochten de temperaturen ons wel op. Het was een prachtige (en ontzettend hete) week). Door sommigen werd er ver en hard gefietst naar gebieden als de Eifel, anderen hielden het bij de dichstbijzijnde terrassen.

‘s Avonds aten we samen in een grote kring op afstand. Anders dan anders, maar het had ook wel wat om niet verdeeld te zijn over allemaal tafeltjes. QOMmetjes en KOMmetjes zijn (bijna) gepakt, geen segment was veilig als de blauw-oranje gekleede fietsers uit Amsterdam langskwamen. Er was een heus koppelklassement met leiderstruien. Om deze te winnen moest er hard worden gefietst over de zomerreissegmenten, maar dat was niet alles! Er waren ook punten te verdienen door je fiets zo creatief mogelijk te gebruiken waarvoor ie niet bedoeld is, je van je slimste kant te laten zien tijdens de pubquiz of het insturen van een zelfgemaakte Puck Moonenfoto...

Een week later scheidden onze wegen weer: sommigen gingen door bikepacken, door op trainingskamp, fietsten terug naar huis; de SKITS zomerreis 2020 was afgelopen en ontzettend geslaagd.

Met dank aan Sophie voor het verslag!

Sponsoren