U bent hier:

Carnaval Social groot feest!

10/03/2020

Maandag 2 maart was een bijzondere dag. Niet alleen was het marathonseizoen net daarvoor afgelopen, het is ook carnaval geweest! Dit heeft ervoor gezorgd dat er op 2 maart een dubbel op het programma stond: Team Port of Amsterdam/SKITS kwam op visite én er werd carnaval gevierd. Met een grote groep van maar liefst 68 mensen werd er gegeten in de Jaap, de één nog gekker verkleed dan de ander. Na dit heerlijke feestmaal stapten we na de warming up natuurlijk het ijs op. Dat was nogal een verschijning met een een goede mix van beginnende schaatsers in klederdracht en de ervaren marathontoppers in spijkerbroek en op leenschaatsen, maar wel keihard rijdend in de binnenbaan. Na het gebruikelijke praatje met updates en de technische instructie was het na een groepsfoto van dit bonte gezelschap tijd voor een rondje met deze SKITS-trein. Maar liefst ruim 100 meter nam deze in beslag, de trein nam namelijk ruim de buitenkant van de bocht in beslag. Al met al een supergezellige, drukke avond. Zoals gebruikelijk bleef het nog lang onrustig in de JAAP.

Sponsoren