U bent hier:

Studenten Sportgala

28/02/2020

21 februari 2020: geen strakke schaatspakken en scherpe ijzers maar rokkostuums en hoge hakken vandaag. Namens SKITS zijn we deze avond op het Studenten Sportgala, waar de sport awards worden verdeeld onder de studenten sportverenigingen van Amsterdam. Tijdens het lesje dansen van AmsterDance hebben we alvast geoefend voor ons eigen gala. Meer in onze comfortzone lag de strijd wie het hardst z’n clublied zong, wat we uiteraard hebben gewonnen. Maar het toppunt van de avond: Mendy Schrijver werd uitgeroepen tot Meest Toegewijd Lid! Als oud-secretaris, trainer, organisator van het WUC en (ook niet onbelangrijk) blij ei van SKITS hadden wij natuurlijk niet anders verwacht en is het meer dan terecht. Mendy, bedankt voor je inzet voor de vereniging, topper!

Sponsoren