U bent hier:

Een gooi naar het Skeuveltoernooi

19/02/2020

Terwijl Dennis langzaam naderbij kwam, en de traantjes waren gedroogd van het aflassen van het CK, was het voor een aantal SKITS’ers tijd om zich te richten op dé wedstrijd van het jaar. De wedstrijd waarbij de inschrijving binnen 2 minuten vol zat, de wedstrijd in het verre oosten, de wedstrijd met de befaamde Boortoren: het Skeuveltoernooi. 

Maar wat maakt dit dan anders dan alle andere wedstrijden, vraag je je misschien af. Niet alleen kon men kiezen tussen een Allround of een Sprint klassement, het was tevens mogelijk een ééndaagse te rijden. Met een totaal van 17 rijders, en natuurlijk met als topcoach onze Mendy, werd er hard gestreden om alle trainingsuren te vertalen naar de snelste tijd. En er werden zeker snelle tijden gereden! Persoonlijke records werden aan flarden gereden, anderen waren aan het strijden om te overleven. 

Dit is echter nog niet het einde van de vreugde. Maar liefst twee titels werden dit weekend binnengehaald! Lotte met een zeer spectaculaire 500m rechtsom en Marcel met een fenomenale zeehonderdmeter. 

Sommigen van ons reden de sterren van de hemel, anderen waren onderweg naar de hel. Maar één ding is zeker: de Boortoren uitspelen, dat kunnen we wel! 

Sponsoren