U bent hier:

IJshockeyclinic van Thor

30/01/2020

Zaterdag 25 januari was het zover: alle ijshockey schaatsen werden uit de kast gehaald. Op naar de ijshockey clinic van Thor. Een enthousiaste groep SKITS’ers verzamelde zich rond 22 uur op het Museumplein. In hoge schoenen op korte ijzers: geen dagelijkse hap. Zo stabiel menig SKITS’er op de Jaap Eden baan staat, zo wankel werd er op de ijsvloer-museumplein gestapt. De één ging onderuit, de ander beleef ter nauwer nood op de been. Er werd begonnen met wat behendigheidsoefeningen. Daarna kon een potje ijshockey natuurlijk niet ontbreken. Het was een mooie pot. Hard tegen hard. Met SKITS-fanatisme volop strijd om de puk. Wie heeft die puk als eerste en kan scoren!! De niet-SKITS-mutsen hebben met miniem verschil gewonen... maar dat was bijzaak; iedereen had het erg naar zijn zin!  Kortom een geslaagde ijshockey avond. Dit moeten we er jaarlijks inhouden!

Sponsoren