Nieuws

KPN Cup 11

Ties Wijntjes

Zaterdag 18 januari was het tijd voor de tweede grote marathonwedstrijd op de Jaap Eden IJsbaan: KPN Cup 11, de laatste wedstrijd voor de grote natuurijswedstrijden op de Weissensee. Uiteraard stond Team Port of Amsterdam/SKITS goed vertegenwoordigd aan de start en werden er mooie resultaten behaald. Suzanne wist naar een negende plek te sprinten in de finale van de beloftendames. Bij de heren topdivisie bemachtigde Daan nipt een top-10 na een zware finale vol aanvallen en hoewel Pijke in de beloftenwedstrijd zijn late aanval op een chasse patate zag uitmonden eindigde hij als zevende, zijn beste uitslag tot dusver!

De volgende ochtend, en een enkeling zelfs de zelfde avond, stapte de rijders al in de auto op weg naar de Weissensee waar ze de eerste natuurijswedstrijden van het seizoen zullen rijden, waaronder de Alternatieve Elfstedentocht en het ONK natuurijs. Donderdag 23 januari wordt het bal afgetrapt met de Aart Koopmans Memorial. Succes toppers!

Sponsoren

SVU
36
Hyro Sports
Jaap Eden
SSA
USC

Realisatie: verenigingenweb