Nieuws

Winnaars Project SKITS

De €500 van Project SKITS is gewonnen door de NSK commissie en Kees. Van deze €500 gaat uiteindelijk €300 naar het NSK marathon en €200 naar een plan door Kees bedacht om fanatieke schaatsers te motiveren. Lees hieronder meer over Kees zijn plan en verdien geld door te trainen!

Sporten kost geld. Iets waaraan de meeste studenten een chronisch tekort hebben. Het deelnemen aan onze trainingen kost je niets, maar je moet wel elke keer entree betalen, toch zo'n 4 euro per training. Dat loopt behoorlijk op als je graag veel wil trainen. Daarom heeft SKITS de volgende aangename regeling bedacht voor de 'veeltrainers' onder jullie:

Als je in de resterende 10 weken van het schaatsseizoen (met ingang van maandag 14 januari t/m zaterdag 23 maart) gedurende minimaal 5 weken 2 of meer keer per week naar een training komt krijg je 4 euro per week gerestitueerd. Voldoe je minder dan 5 weken aan deze eis dan krijg je niks. Je kunt dus minimaal 20 en maximaal 40 euro terugkrijgen. Het gaat om echte trainingen. De gratis 'social' telt dus niet mee. Mensen die geen entree hoeven te betalen (instructeurs van de Schaatsschool, medewerkers van de 'Jaap', SKITS bestuursleden) kunnen géén gebruik maken van deze regeling. Je hebt (zie rooster) 7 trainingen waarvoor je geld kunt terugkrijgen (ook als een training niet jouw niveau is kan je wel komen schaatsen op dat tijdstip). Ook de Rondjes Rechtsom voor Vroege Vogels op dinsdagochtenden ( 7.30 - 8.45, op 22 en 29 januari en in de eerste 3 weken van maart) tellen mee. Dit om veel SKITSERS te stimuleren naar dit prachtige én nuttige trainingen te krijgen

Denk je van deze regeling gebruik te kunnen maken? Ja. Zorg er zelf voor dat je voor elke training waar je aan deelneemt op Kees' namenlijstje komt!!!!!!!

Tot hopelijk snel op de ijsbaan!

Sponsoren

SVU
Hyro Sports
36
SSA
USC
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb