Nieuws

Clubkampioenschap Skeeleren

Wedstrijdcommissie
Donderdag 25 september werd het clubkampioenschap skeeleren gehouden in het Diemerpark. Deelnemers: 5 dames en 1 heer. Door een gebrek aan deelnemers was de herencompetitie dit jaar niet zo spannend. Bij de dames werd het een mooie competitie waarbij de strijd om de eerste plek ging tussen Judith Krabbenborg,Talitha van Zuilen en Milanne Buiten. De dames bleken op de drie onderdelen, bestaande uit een 1100 meter tijdrit, een slalom en een 200 meter sprint, aan elkaar gewaagd.
 
Toch kwam clubkampioene wielrennen en winnares van de tijdritcompetitie Judith Krabbenborg uiteindelijk als sterkste uit de strijd en mocht zij een nieuwe titel aan haar groeiende verzameling toevoegen.
 
Ook Roeland van der Hoorn verdient een eerzame vermelding. Hoewel zijn overwinning bij aanvang al vaststond is Roeland bij ieder onderdeel voluit gegaan en heeft hij de titel clubkampioen skeeleren 2018 zeker verdiend.
 
Hulde aan de clubkampioenen skeeleren van 2018: Judith Krabbenborg en Roeland van der Hoorn!
De uitslagen van het clubkampioenschap staan achter deze klik!

Sponsoren

Hyro Sports
Jaap Eden
SSA
36
SVU
USC

Realisatie: verenigingenweb