Nieuws

Road to NSK

Heb jij altijd al eens juichend over de finish willen komen? Of de patron van de bus willen zijn? Dan is dit je kans! Heren en Dames Team SKITS zullen jou in 3 weken leren om een echte wedstrijdwielrenner te zijn, om vervolgens aan het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) wielrennen te kunnen deelnemen! 

Op 7 oktober zal het NSK plaatsvinden in Delft. We willen het oranje en blauw in elke categorie laten overheersen. Dus ben je een stijlvolle dame of een Spartaanse heer, met of zonder licentie, laat SKITS dan niet in zijn hempie staan en waag het erop (trouwens: studenten niet-SKITS-leden ook welkom).

Heren en Dames Team SKITS zal in de aanloop naar het NSK elke woensdagavond om 18:30 een clinic organiseren, waarbij elke keer de nadruk ligt op een bepaald wedstrijdelement, de invulling hiervan zal later volgen.
- wo 19 sep 18:30; start training kalfjeslaan/kostverlorenkade
- wo 26 sep 18:30
- wo 3 okt 18:30
- > zo 7 okt: NSK 

De locatie zal per week ruim van tevoren op het Facebook evenement bekend worden gemaakt. 

Dus: een unieke gelegenheid om eens te proberen en te ervaren een wedstrijdwielrenner te zijn, onder enthousiaste begeleiding van de doorgewinterde Team-SKITSERS!

ZET IN JE AGENDA: elke woensdagavond van 19-9 tm 3-10 om 18:30 een clinic, startlocaties volgen. Houd de pagina in de gaten voor updates: https://www.facebook.com/events/260451271467970/

Tot op den carbon of aluminium ros!

 

Sponsoren

36
SSA
USC
Cor Mantel 2wielers
SVU
Hyro Sports
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb