Nieuws

Lid worden bij SKITS ?

Ben je geinteresseerd in SKITS en lijkt het je misschien leuk om komend jaar lid te worden? Kom naar onze open week! 

Dit jaar zal de open week plaatsvinden van 5 t/m 11 september en zoals de naam al zegt zijn al onze trainigen en evenementen dan gratis voor iedereen toegankelijk!

Op woensdagavond 5 september starten we met een open droogtraining in het Amsterdamse bos. 
Op donderdagavond 6 september hebben wij een open borrel in een kroeg in de stad! Leuk om ook het gezellige deel van de vereniging eens mee te maken. 
Op zaterdag 8 september is er een maandelijkse toertocht, waarbij er een rustig rondje gefietst wordt gefietst van ongeveer 80-100 km, met een terrasje tussendoor! Je bent van harte welkom als je een klein beetje ervaring hebt met een racefiets. 
Op maandagavond 10 september organiseren wij weer een Open Social Cycle, waarbij we om 18.30 beginnen met een training en daarna gezamelijk gaan eten bij het Sportcentrum van de VU op Uilenstede. Het perfecte moment om andere fietsende SKITS'ers te leren kennen! Ook hierbij is het mogelijk om een racefiets te lenen. Hiervoor kun je je opgeven via Open Social Cycle
Op dinsdagavond 11 september sluiten we de week af met een open skeelertraining in het Diemerpark. Skeelers kun je gratis lenen en deze training is ook geschikt voor beginners! Stuur even een mailtje naar schaatsen@skits.nl als je skeelers wilt lenen. 

Wil je graag meer informatie over de Open week of heb je andere dringende vragen over lid worden bij SKITS? Stuur een mailtje naar secretaris@SKITS.nl

 

Sponsoren

USC
SVU
Jaap Eden
SSA
Hyro Sports
Cor Mantel 2wielers
36

Realisatie: verenigingenweb