Nieuws

Fijne feestdagen & een gelukkig 2018!

Anna den Hertog

Lieve SKITS'ers!

Het is alweer tijd voor de allerlaatste borrel van het jaar. Dat betekent dat het tijd is voor een korte terugblik op dit jaar, want wat was het weer fantastisch. Aan de vooravond van de bekendmaking van het lustrumthema van ons derde lustrum nemen we jullie even mee naar het begin van 2017.

Het jaar begon op het prachtige ijs van Waterland met ons eigen clubkampioenschap kortebaan, waarop een heel mooi gala volgde dat weinig SKITS’er zich zal herinneren… zeggen ze. Gelukkig hebben we de foto’s nog! De tijdritcompetitie werd ingeluid met een primeur: de eerste echte kroegentijdrit (applausje voor de FC), ik voel het begin van een traditie aankomen.

Het NSSK Voetbal is zeker ook het vermelden waard. Sporting SKITSabon, met in de gelederen onder andere Josti Cruijff en Kristieano Ronaldo, scoorde het ene na het andere punt, maar liep desondanks de finale mis.

Hemelvaart werd traditiegetrouw gevierd in de Ardennen. Het leek zo mooi: een heerlijke verkoelende duik in het zwembad na een lange dag op de fiets… Maar wat was het weer genieten (applausje voor de AC).

ELS kwam een drankje drinken in juni en dat liep wat uit de hand… Het SKITtELS feest was een groot succes! Max was weer lammerdanlam, de ijsklontjes werden rijkelijk doorgegeven, kleren gingen uit… en gelukkig ook weer aan.  Deze samenwerking bleek succesvol en zo werd er al gauw een SKITtELS weekend gepland. En alhoewel de weersomstandigheden guur waren werd het in één specifieke tent al gauw lekker warm.

Door het jaar heen werd er ook gewoon hard getraind. Kees organiseerde machtig mooie trainingen: toertochten door weer en wind en schaatstrainingen met weer allerlei nieuwe gekke oefeningen. Gelukkig wist ook Kees genoeg ontspanning te pakken, zoals afgelopen social waar hij nipte van een Oude Jenever.

Het resultaat van deze trainingen werd duidelijk op afgelopen 9 december tijdens de meest prestigieuze wedstrijd van het jaar. Ons IUT was traditiegetrouw een wedstrijd van extremen: waar de beginnende wedstrijdrijders startten op prachtig ijs, moest de rest van het deelnemersveld de strijd aan met de elementen. Dit resulteerde in glorieuze overwinningen bij zowel de dames als de heren. Bovendien trakteerde de Wedcie op extra bier #meerbiermeerbeter (applausje voor de Wedcie).

We gaan nu op naar 2018, naar een prachtig lustrum in een jaar met al veel mooie evenementen in het verschiet. Eerst houden we een korte winterstop van 24 december tot en met 1 januari. We zien jullie graag in je mooiste outfit mét date op 4 januari voor het nieuwjaarsdiner.  

Namens het gehele bestuur wens ik jullie fijne feestdagen, een spetterende jaarwisseling én natuurlijk een gelukkig nieuwjaar!

Heel veel liefs,

Anna, Max, Mendy, Gesina, Niels & Roan

Sponsoren

36
SVU
USC
Hyro Sports
Cor Mantel 2wielers
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb