Nieuws

Mijlpaal: 2x per maand borrelen!

FC

Jullie lezen het goed! Op verzoek van velen gaan we voortaan 2x per maand borrelen!  

Op een been kun je niet (hard) lopen/schaatsen/wielrennen zullen we maar zeggen! Voortaan kunnen jullie op zowel de eerste als de derde donderdag van de maand een heerlijk bruisende borrel verwachten waar de FC staat te shinen in hun prachtshirt. 

Houd vooral facebook in de gaten voor tijdstip en locaties, maar blok nu alvast elke 1e en 3e donderdagavond van de maand in je agenda!! Gooi die heupen los en verdrink in het Amsterdamse uitgaansleven... #tagjezuipmaatje Aanstaande donderdag 19 oktober borrelen we in de Havelaar! (https://www.facebook.com/events/126770974649772) 

Niet onbelangrijk: de borrel krijgt een dikke afterparty op de brakke vrijdagmiddagtraining op de ijsbaan, inclusief katervoedsel!!! FEEST :)) #brakketakketraining 

Liefs, de FC 

Sponsoren

36
USC
Hyro Sports
Cor Mantel 2wielers
Jaap Eden
SVU

Realisatie: verenigingenweb