Nieuws

Clubkampioenschappen skeeleren 2017

De spanning liep hoog op tijdens het CK Skeeleren in het Diemerpark. Na een tijdrit van anderhalve kilometer hadden de kandidaten laten zien hoeveel zij in hun mars hadden. Ook verschenen er een aantal beginnend wedstrijdskeeleraars aan de start, die goed meedraaiden in het klassement. De slalom zou allesbepalend zijn, maar aan na de slalom bleek dat er nog een finale gereden moest worden: een combi van slalommen en een sprint waar bij aanvang het zuur al in de benen staat. Bij de mannen spande het erom: Roan of toch Roeland? Ondanks zijn comeback kon Roeland Roan niet meer inhalen en zo kon de clubkampioen 2017, Roan van Leeuwen, zijn beker in ontvangst nemen. Bij de vrouwen maakten de zusjes Den Hertog het elkaar ook niet makkelijk. Door een gemist pionnetje en de daarbijhorende vijf strafseconden gaf Anna zomaar haar eerste plek weg. Een mooie binnenkomer voor Nienke den Hertog, net bij SKITS en meteen de nieuwe clubkampioen skeeleren. Wie gaat deze snelheidsduivels volgend jaar verslaan?

Sponsoren

USC
Hyro Sports
SVU
Jaap Eden
36
SSA

Realisatie: verenigingenweb