U bent hier:

Road to NSK

23/08/2017

Heb jij altijd al eens juichend over de finish willen komen? Of de patron van de bus willen zijn? Dan is dit je kans! Heren en Dames Team SKITS zullen jou in 4 weken leren om een echte wedstrijdwielrenner te zijn, om vervolgens aan het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) wielrennen te kunnen deelnemen!

Dit jaar is het namelijk niet zomaar een NSK, maar in ons eigen Mokum. SKITS zal moeten domineren, in elke categorie. Dus ben je een stijlvolle dame of een Spartaanse heer, met of zonder licentie, laat SKITS dan niet in zijn hempie staan en waag het erop (trouwens: studenten niet-SKITS-leden ook welkom).

Heren en Dames Team SKITS zal in de aanloop naar het NSK elke woensdagavond om 18:30 een clinic organiseren, waarbij elke keer de nadruk ligt op een bepaald wedstrijdelement:
- wo 30 aug: De perfecte bocht
- wo 6 sep: De koning(in) van het peloton
- wo 13 sep: De onverwachte aanval
- wo 20 sep: Parcoursverkenning en soigneren kan je leren
- > zo 24 sep: NSK 

De locatie zal per week ruim van tevoren op het Facebook event bekend gemaakt worden. 

Dus: een unieke gelegenheid om eens te proberen en te ervaren een wedstrijdwielrenner te zijn, onder enthousiaste begeleiding van de doorgewinterde Team-SKITSERS!

ZET IN JE AGENDA: elke woensdagavond van 30-8 tm 20-9 om 18:30 een clinic, startlocaties volgen. Houd het Facebook event in de gaten voor updates. 

Tot op den carbon of aluminium ros!

https://www.facebook.com/events/494897337530992/

Sponsoren