Nieuws

Bestuur zoekt bestuur!

Houd jij wel van een uitdaging? Wil jij SKITS vertegenwoordigen als vicevoorzitter of commissaris wielrennen? Dat komt mooi uit! Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe bestuursleden voor het 15de bestuur van A.S.S.W.S.V. SKITS. Je kunt vóór 14 augustus je interesse laten blijken door een mailtje te sturen naar bestuur@SKITS.nl!

Vicevoorzitter & commissaris wielrennen
Eén van de te vervullen functies is die van de vicevoorzitter. Deze functie houdt zich bezig met onder andere de sponsoren en acquisitie, maar ook de kleding en het contact met andere studenten schaats- en of wielerverenigingen. Daarnaast is het ondersteunen van de voorzitter een belangrijke taak. Heb jij zin in een mooi jaar, met veel variatie, stuur dan een mail naar bestuur@SKITS.nl.

Als commissaris wielrennen heb je de verantwoordelijkheid over het wielergedeelte van de vereniging. Dit loopt van de trainingen tot de Studentencups en het clubkampioenschap, van de toertochten tot het contact met de KNWU en de andere studentenwielerverenigingen van Nederland. Kortom, een gave en sportieve functie. Heb jij interesse of vragen, mail dan gauw naar bestuur@SKITS.nl.

Sponsoren

USC
Cor Mantel 2wielers
Hyro Sports
SVU
Jaap Eden
36

Realisatie: verenigingenweb