Nieuws

Zomerreces

Ook Kees gaat deze zomer genieten van een welverdiende vakantie. Daarom zullen vanaf zondag 9 juli tot en met zondag 20 augustus de reguliere trainingen niet doorgaan. Maar niet getreurd: we hebben een heel leuk alternatief programma voor jullie:

Iedere maandagavond zal er in plaats van de Social Cycle een training of trainingsrondje verzorgd worden door een SKITSer. Het rooster voor de zomersocial is als volgt, we verzamelen om 18:30 bij de sVU:
17-jul Michael Nagel
24-jul Catalien Boelens
31-jul Lorenzo Baars
7-aug Koos van Dam
14-aug Joris Boelens (met POA) vertrek om 18:40!!!

Daarnaast is er de mogelijkheid om op woensdagavond aan te sluiten bij de bostraining van ZTIKZ in het Amsterdamse bos deze training gaat om 19:30 van start en zal duren tot ongeveer 21:00. Er wordt verzameld direct links van Grand Café de bosbaan bij de kluisjes.

Mocht je dan nog niet genoeg getraind hebben, zelf een idee hebben voor een mooi rondje of behoefte hebben aan een sociale activiteit, kun je natuurlijk op eigen initiatief een berichtje plaatsen in de SKITS-facebookgroep of op de wall van de site en wie weet zijn er nog een paar enthousiaste SKITSers die graag met je mee gaan.

Daarnaast zijn er tijdens de zomerperiode nog een aantal activiteiten waarvan we je, voordat je SKITS achter je laat voor een mooie zonnige bestemming, nog even van op de hoogte willen brengen:

  • 7 tot 15 juli zal de SKITS zomerreis plaatsvinden naar de Pyreneeën. Er zijn nog een aantal plaatsen over, dus schrijf jezelf snel in!
  • 9 juli organiseert ZTIKZ zijn Social Ride: een toertocht langs een aantal mooie plekjes in en rondom Amsterdam.
  • 19-20 augustus zullen we ons op glad ijs bevinden en dit keer letterlijk. We gaan namelijk samen met ELS naar het zomerijs in Leeuwarden.

Sponsoren

Cor Mantel 2wielers
Hyro Sports
SVU
36
Jaap Eden
USC

Realisatie: verenigingenweb