Nieuws

Sporting SKITSsabon naar grote hoogtes

Tijdens het NSSK voetbal afgelopen zaterdag 20 mei wist Sporting SKITSsabon, oftewel hét SKITS voetbalteam, het ver te schoppen (nee niet alleen de bal).

De 10 helden van SKITS wisten tijdens de voorrondes van dit 5 tegen 5 toernooi alles met ruime cijfers te winnen en werden zo eerste in hun poule. Helaas hadden we geen gunstige loting en moesten we de halve finale tegen de heren van ELS spelen. Helaas schakelden zij een van onze sterspelers, Bruno Marnick Indi, uit en moesten we verder met nog maar 2 mannen in het spel (wat natuurlijk volstrekt oneerlijk was). Maar gelukkig stond er een aantal sterspeelsters in de basis, die de schade wisten te beperken tot een luttele 1-0.

ELS won uiteindelijk de finale met 4-0 van Softijs, het team dat wij in de voorrondes al verslagen hadden. Helaas koop je daar uiteindelijk niets voor, maar leuk was het zeker! Gelukkig hebben we nog een jaar om te trainen, zodat we volgend jaar wél die prachtige beker mee naar huis mogen nemen.

Sponsoren

SSA
36
SVU
USC
Jaap Eden
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb