Nieuws

Joris Boelens benoemd tot Erelid van SKITS

Tijdens de ALV van woensdag 3 mei jongstleden, is Joris Boelens benoemd tot erelid. Niet alleen een zeer eervolle onderscheiding, maar ook een zeer speciale gebeurtenis. Immers, (vrijwel) alle aanwezigen, inclusief oudgediende Joris zelf, hadden nog nooit meegemaakt dat een lid deze eer ten deel viel.

Onder toeziend oog van zijn ouders, vriendin, zusje, en vele SKITS-vrienden, werd JKeurig fotootje van Jorisoris in het zonnetje gezet door een aantal leden waar hij de afgelopen jaren nauw mee heeft samengewerkt. Er werd dan ook een ruime terugblik gegeven op Joris zijn activiteiten door de jaren heen, in commissies, NSK-organisatie, bestuur, in onderhandeling met de sportcentra, en bij het opzetten en trainen van de Dames en Heren-C afdelingen van de marathonploeg.

Joris, wellicht beter bekend als ‘Boeloe’, en voor de oudere garde als ‘Boela’, was voor iedereen in de zaal natuurlijk al een bekende. Maar ongetwijfeld kende niet iedereen alle anekdotes al. Zo kwam er voorbij dat zijn moeder ooit ‘een meisje!!!’ aan de telefoon kreeg. Ook de prullenbak en het ziekenhuis ontbraken natuurlijk niet. En tussen een heleboel foto’s door werd hij ook nog even een ‘God op Skeelers’ genoemd. Alsof alleen de term ‘Erelid van SKITS’ nog niet prestigieus genoeg was. Na afloop waren de woorden van Joris, die normaal altijd zijn zegje klaar heeft, dan ook veelzeggend: “Ik weet niet wat ik moet zeggen”.

Dan rest ons nog twee dingen te benoemen.

Wij willen onze dank uitspreken voor initiatiefnemer Bas, en tevens alle andere leden die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het erelidmaatschap van Joris, namelijk: Anneleen, Annelies, Annike, Elianne, Frank, Jannemiek, Karlijn, Leon, Maaike, Marnick, Mira, Querian, Rigt en Ruben.

En ter afsluiting richten wij ons natuurlijk tot Joris zelf. We willen je enorm bedanken voor alle inzet die je hebt getoond, en nog altijd toont, voor onze vereniging. Maar bovenal willen we je van harte feliciteren met je erelidmaatschap! Je bent een voorbeeld voor alle leden, en je hebt het erelidmaatschap dubbel en dwars verdiend!

Joris, geniet van je erelidmaatschap,

Groetjes van zowel het afgetreden als het toegetreden bestuur.

Sponsoren

Hyro Sports
Jaap Eden
SSA
36
USC
SVU

Realisatie: verenigingenweb