U bent hier:

Winter is coming!

08/10/2016

Winter is coming! Dagen worden korter, nachten langer. Tijd om te schaatsen! Op 15 oktober opent onze eigen Jaap Edenbaan, de mooiste buitenbaan van Nederland, zijn poorten. Vanaf 17 oktober kunnen alle Amsterdamse en andere studenten mee genieten van de trainingen/lessen van 'onze' Kees.

Na een paar slappe winters met weinig natuurijs gaan we er dit seizoen flink tegenaan om studenten aan het schaatsen te krijgen. Daarvoor is een breed les/trainingsprogramma opgezet waaraan je onder zeer gunstige voorwaarden mee kunt doen. Van de 9 wekelijkse trainingen waaruit je kunt kiezen, zijn er 8 op 'open' publieksuren, kom daar gerust eerst eens een kijkje nemen als je nog twijfelt. Mensen die nog helemaal niet kunnen schaatsen maar het wel graag willen leren zijn zeer welkom. Je hoeft nog geen eigen schaatsen te hebben. Die kun je van ons lenen. En als je al wel kunt schaatsen dan ga je zeker wel een paar tips krijgen waardoor je nog veel beter gaat schaatsen! Voor de beste schaatsers (die natuurlijk ook op alle andere uren welkom zijn) is er speciaal de vroege maandagavondtraining (17.50 - 19.20) waarvoor een apart abonnement aangevraagd moet worden. Overleg daarover wel eerst met de trainer.

Last but not least zijn er natuurlijk onze onvolprezen 'social skate' maandagavonden. De eerste daarvan meteen al op 17 oktober. De tweede, op 24 oktober, is 'open': speciaal voor studenten die nog geen SKITS lid zijn maar het daarna ongetwijfeld wel willen worden!

Studenten krijgen een stevige korting op de ijsbaanentree. Als SKITS lid kun je aan alle trainingen meedoen en heb je gratis toegang tot de ijsbaan voor de social skate op maandagavond. Als niet-SKITS lid doe je aan dezelfde trainingen mee als SKITS leden. Maar je moet je dan wel inschrijven voor schaatstrainingen bij sportcentrum VU (dit geldt ook voor UvA/Hva studenten). Je hebt dan op maandagavond géén gratis toegang.

Wil je alles weten over schaatsen? Kijk bij schaatsen op wedstrijden, trainingen en social skate. Als niet SKITS-lid moet je je inschrijven bij sportcentrum VU

Kan je niet wachten? Kom komende week vast je schaatsspieren activeren tijdens de droogtrainingen van SKITS op maandag en woensdag, 19.00 uur, Universum, Science Park.

De allereerste schaatstraining op de Jaap Edenbaan is.... maandagochtend 17 oktober om 7.30!! Voor de echte liefhebber...

Sponsoren