U bent hier:

Kandidaat bestuur '16-'17 stelt zich voor: Leonie Peddemors

06/10/2016


Kandidaat Vicevoorzitter 16-'17 Leonie Peddemors!

Pas in mijn vierde jaar studeren werd ik lid van SKITS. In de zomer daarvoor had ik wel al eens op een racefiets gezeten en er zelfs mee tegen een auto aan gereden. De eerste kennismaking met SKITS was dan ook een fietstraining. Na een open borrel en een introweekend begon het schaatsseizoen en langzaam maar zeker werd ik steeds meer SKITS’er.

Op de winterreis naar Baselga besefte ik het voor het eerst: SKITS is echt mijn club. Na een actief en zeer gezellig jaar mag ik mezelf nu kandidaat stellen voor het bestuur en daar ben ik super enthousiast over. Het is een grote eer en een mooie kans die ik met twee handen aanpak.

Komend jaar wil ik als vice-voorzitter iedereen laten kennismaken met de combinatie gezelligheid en sportiviteit die SKITS zo typeert. Ik wil nieuwe én huidige leden enthousiasmeren om naar de socials, trainingen, borrels en weekenden te komen en SKITS nog leuker te maken dan het al is. Natuurlijk zal ik mijn uiterste best doen het goede werk van mijn voorganger Sonja voor te zetten.

Liefs,
Leonie

Kandidaat Vicevoorzitter '16-'17

Sponsoren