U bent hier:

Amsterdam-Parijs 2016 bijna van start!

15/06/2016

Op zaterdag 25 juni om 12.00 zal op Science Park te Amsterdam voor de 9e keer het startschort klinken voor het prachtige wielerevenement Amsterdam-Parijs! Amsterdam- Parijs is een uniek tocht van ongeveer 500 kilometer, uiteraard te volbrengen per stalen ros.
Studenten (en oud-studenten) uit heel Nederland doen mee aan dit sportieve evenement. Het is dan ook de grootste editie ooit met maar liefst 22 teams aan de start! In tweetallen zullen de wielrenners, met hun trouwe volgers in de  auto, binnen 48uur van Amsterdam naar Parijs fietsen. Het ene team fietst zo snel mogelijk, kop over kop zonder te stoppen naar Parijs, terwijl andere teams nog proberen te genieten van de omgeving. Kijk hier welke teams dit jaar de uitdaging aangaan.
Dit jaar zal de organisatie weer in de handen zijn van de Amsterdamse Studenten Schaats-, Wieler-, en Skeelervereniging SKITS. Zij zullen ook een live-blog verzorgen die te volgen zal zijn via het facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/598953423600873
Dus nodig ook jouw vrienden en familie uit om deze spannende tocht te volgen!
We zien jullie allemaal graag bij de start op zaterdag 25 juni om 12.00 USC op Science Park!

Sponsoren