U bent hier:

SKITS levert Nederlands Studentenkampioenen Skeeleren!

06/06/2016

Zondag 5 juni stonden 11 SKITS'ers aan de start in Ede voor het NSK skeeleren 2016! De dag om de titels uit 2015 te prolongeren. Er werd gestart met een 300m tijdrit, gevolgd door een 500m afvalrace, een 1500m massastart, een relay met 3 personen en voor de mensen die nog energie overhadden werd nog een marathon verreden. 

Bij de mannen waren het Cas en Mark die namens de b-ploeg van Team Haven Amsterdam/SKITS de prijzen binnen sleepten en er een prachtige two-men-show van maakten! Alhoewel: voor de gelegenheid had Joris een skeelerpak en 100mm wielen uit de kast getrokken en hielp daarmee Cas en Mark naar de ruime overwinning op de relay. 

De vrouwen van de c-ploeg van Team Haven Amsterdam/SKITS vertegenwoordigden samen met Eva, Jaira en Marijn de vrouwen van SKITS. Bij de relay eindigde het team van Eva, Anna en Rigt op een 2e plaats. 

Uiteindelijk waren het Cas en Rigt die de titel 'Nederlands Studentenkampioen Skeeleren 2016' opeisten. Het zilver ging naar Mark met de vermelding dat hij Cas bij de afsluitende marathon nog bijna op een rondje zette. 

Joris liet zien (zie foto) na de relay nog wel zin te hebben in een marathon en meteen de koppositie te pakken!

​- Uitgebreider verslag, volledige uitslagen en foto's volgen spoedig! -  

Sponsoren