U bent hier:

Amsterdam-Parijs 2016: inschrijving opent 4 april

30/03/2016

Zaterdag 25 juni 2016 komt dat schot! Dé wielerwedstrijd: Amsterdam-Parijs!
Zaterdagmiddag 12:00 uur precies zal het startschot weer klinken (precieze locatie in Amsterdam wordt nog bekend gemaakt)! Via een zelfgekozen route en makkelijk het klokje rond wordt er door koppels gefietst naar de hoofdstad van het land waar het stokbrood heilig is verklaard. Amsterdam-Parijs 2016 wordt een prachtevenement waar alleen meedoen al een staande ovatie oplevert. Ook dit jaar zet de Amsterdam-Parijs commissie zich weer in om iedereen onder de Eiffeltoren te krijgen en feestelijk te ontvangen. En wellicht wordt het record uit 2014 van 15 uur en 43 minuten gebroken!

Deelnemen

Denk jij dat je dit nog sneller kan, of wil je liever in eigen tempo genieten van deze mooie uitdaging? Schrijf je dan in voor Amsterdam-Parijs! De inschrijving gaat komende maandag 4 april om stipt 17:00 uur open. Er is plek voor zo’n 20 teams, dus wees er snel bij, aangezien wij al vele enthousiaste reacties uit het hele land hebben ontvangen. Like 

Mocht je echter tot het iets minder fanatieke slag mensen behoren dat wél door heeft dat je naar Parijs kunt afreizen zonder zadelpijn en overige ongemakken, lees dan nog even verder.

Vrijwilligers

Een evenement als Amsterdam-Parijs kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers: Mensen die zorgen dat start en finish in goede orde verlopen. En er voor waken dat de vermoeide deelnemers veilig bij de camping komen. Alwaar eerder op de dag door jou een heerlijk maal is bereid en hun voorverwarmde tentje reeds staat te wachten. Tussendoor heb je meer dan voldoende tijd om van de zon te genieten of zelf Parijs in te gaan. Rijbewijs is een pré.

Sponsoren