U bent hier:

De wielerwintertrainingen beginnen!

16/11/2015

“Falen in de voorbereiding, is voorbereiden op falen” – Benjamin Franklin

Met het oog op het nieuwe wielrenseizoen (en/of op het groeiende buikje) starten aanstaande zaterdag (21 november) de wintertrainingen voor de wielrenners weer (schaatsers zijn uiteraard ook welkom). De trainingen zijn bedoeld voor alle leden van SKITS!

De wielerwintertrainingen bestaan uit twee trainingen per week:

  1. In 2015 elke zaterdagochtend (10:00, Duur: ongeveer 2,5 uur) op de fiets. Vanaf januari 2016 op zondagochtend om 10:00.  Start: hoek Kalfjeslaan/Kostverlorenweg. Met individuele opdrachten en groepsopdrachten heeft deze training ongeveer dezelfde structuur als de welbekende keestrainingen. Hierdoor kan iedereen meekomen.
  2. Elke donderdagavond (20:15-21:15) op de spinfiets (tot 25 februari 2016). Geen training op 24 en 31 december 2015. Locatie: USC Science Park. Een uurtje knallen op de spinfietsen van het USC. Neem een handdoek, volle bidon en wat eten mee voor direct na de les. Stipt 20.15 begint de les. De pedalen hebben aan de ene kant een SPD kliksysteem (SPD-SL pedalen zoals onder de meeste wielerschoenen passen niet) en aan de andere kant bandjes voor sportschoenen.

Beide trainingen zijn vanzelfsprekend gratis toegankelijk voor SKITS leden. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Komt allen!

Voor vragen: stuur een mailtje naar wielrennen@skits.nl

Sponsoren