Nieuws

Inschrijving zomerreis 2015 geopend!

DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!!!

Dit jaar gaat SKITS naar Ötztal, Oostenrijk! Daar is een groot huis afgehuurd met een terras, bar, pooltafel en een heuse bioscoop. Het huis is omgeven door bergen en in het gebied bevinden zich een paar van de mooiste beklimmingen van Oostenrijk. Uiteraard kan er ook door het langgerekte dal gefietst worden. Verder kan er gemountainbiked, gewandeld, gezwommen en gejodeld worden (liefst wat verder van de rest vandaan). 

Inschrijven kan via de evenementpagina HIER

We vertrekken vrijdag 10 juli uit Amsterdam en komen op zondag 19 juli weer terug. De kosten zullen ongeveer 350 euro per persoon bedragen, waarvan de eerste 250 euro (de aanbetaling) voldaan dient te worden voor 10 juni. Er is plaats voor 24 personen, dus wees er woensdag snel bij! Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op de gloednieuwe website. Voor een preview van de accomodatie: http://www.sonnenalp.cc/sonnenalp-oetztal.html)

 

Sponsoren

Cor Mantel 2wielers
USC
SVU
36
SSA
Hyro Sports
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb