U bent hier:

SKITS 7e tijdens Batavierenrace 2015!

30/04/2015

Dit jaar deden er voor het eerst niet één, maar twee SKITS teams mee aan de Batavierenrace. Tijdens deze 43e editie van de grootste studenten estafetteloop van Europa was er één team dat ging voor de toppresties (SKITS Bierteam #1) en één gezelligheidsteam (SKITS Bierteam #2).

Het SKITS bierteam #1 legde de ruime 177km tussen Nijmegen en Enschede af in een recordtijd van 11 uur en bijna 42 minuten. Dit was goed voor een fantastische 7e plek in het algemeen klassement! Met deze prestatie kroonde SKITS zich traditiegetrouw weer tot beste Studenten Schaats Vereniging (SSV) waardoor de Gouden Doorloper ook dit jaar weer mee terug mocht naar waar hij hoort: Amsterdam! Naast de beste SSV was SKITS dit jaar ook de beste Amsterdamse ploeg in het algemeen klassement! Lees hier het stukje in de Folia over waarom SKITS ook dit jaar weer beter presteerde dan bijvoorbeeld atletiekverengiging Aquila.
» Uitslagen SKITS Bierteam #1

Voor de lopers van SKITS bierteam #2 was de Batavierenrace voor de meeste een nieuwe ervaring en voor velen zelfs hun eerste hardloopwedstrijd. Stuk voor stuk leverden ze een persoonlijke topprestatie. Gezelligheid stond centraal waarmee het team uiteindelijk op een 277e plaats eindigden van de totaal 350 ingeschreven teams!
» Uitslagen SKITS Bierteam #2

Ondanks slagregens was de sfeer het hele weekend fantastisch en na een knallend eindfeest is het nu tijd voor alle lopers om lekker uit te rusten.

Sponsoren