Recordsocial - 7 mei - 18:30

Let op: SKITSers geven zich op via hun account op de site! 

Ter ere van het derde lustrum van SKITS is er een RECORDSOCIAL! Het woord het zegt het al, we gaan een deelnemersrecord vestigen! Met zoveel mogelijk SKITSers, oud SKITSers en ZTIKZers een favoriet trainingsrondje van Kees fietsen en daarna een hapje eten gecombineerd met een borrel (mede mogelijk gemaakt door ZTIKZ). 

Neem dus ook je niet SKITS vriendjes en vriendinnetjes die een racefiets hebben mee en trommel alle oud-leden die je kent op. Halen we de 80, 90 of misschien wel 100 deelnemers aan het mooie rondje dat Kees heeft uitgezet? 

18.30 - TRAINING
De training begint om 18:30 op de hoek van de Kalfjeslaan en de Kostverlorenkade. De training is geschikt voor alle niveaus. Uiteraard fietsen we volgens de veiligheidsprincipes van Kees in kleine groepjes met een aantal meter ertussen. Opgeven is niet nodig. 

20.30 – GEZAMENLIJK ETEN EN NABORRELEN
Na het rondje fietsen is het rond 20:30 uur uiteraard tijd voor een lekkere lustrum maaltijd in het sportcentrum en blijf nog even gezellig hangen voor een drankje. De drankjes worden mede mogelijk gemaakt door ZTIKZ. 

OPGEVEN VOOR HET ETEN (t/m zondag 6 mei 20.00)
- Voor leden: Opgeven voor het eten kan tot uiterlijk zondagavond 6 mei 20.00 uur via de bekende weg op de website. 
- Voor niet-leden: Opgeven via dit formulier

Sponsoren

USC
Hyro Sports
Jaap Eden
SVU
36
Cor Mantel 2wielers

Realisatie: verenigingenweb