U bent hier:

Zomerreis

Zomerreis
Georganiseerd doorZomerreisCie
LocatieChâtel
Datumzondag 14 juli 2024 tot zaterdag 20 juli 2024

Lieve SKITSers,

De zomervakantie is alweer in zicht en de Zomerreiscommissie is druk bezig geweest met het organiseren van een fantastische reis naar het pittoreske Châtel in de Franse Alpen (op de grens met Zwitserland). Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in het hooggebergte van 14- tot 20 juli. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent die op zoek is naar steile, slopende beklimmingen, een mountainbiker die de ruige paden wil verkennen, of gewoon op zoek bent naar ontspannen fietstochten en wandelingen langs één van de mooiste meren van Europa; er is voor ieder wat wils. 

De inschrijvingen openen op maandag 6 mei om 21:00 tijdens het eten bij de Social, dus wees er snel bij, want voor je het weet zit het vol (28 plekken)!

De inschrijvingen sluiten op 30 Juni om 23:59 uur. Dit is tevens de laatst mogelijke kostenloze afmelddatum. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd een commisielid aanspreken of een mailtje sturen naar: zomerreis@skits.nl

Er is in totaal plek voor 28 personen. Wees er dus snel bij!

Kosten: Circa 400-450 Euro (inc. Eten, drinken & vervoer)

Om de inschrijving van de Zomerreis compleet te maken, dien je een aanbetaling te doen van 250 EUR op het volgende rekeningnummer: 

IBAN: NL30 RABO 0113 1860 02
T.n.v: A.S.S.W.S.V. SKITS
Omschrijving: Zomerreis 2024

Liefs,

De ZomerreisCie

Sponsoren