U bent hier:

Social Skate X CK Schoonrijden

Social Skate X CK Schoonrijden
Georganiseerd doorde WedCie
LocatieCafé de JAAP en Jaap Eden Baan
Datummaandag 5 februari 2024

Maandag: dé dag waarop vele SKITSer zich de hele week verheugt; de Social Skate!

Eet gezellig mee bij Café de JAAP, om vervolgens met je favoriete SKITSers het ijs op te gaan. In deze speciale versie combineren we de Social Skate met de clubkampioenschappen Schoonrijden

In het CK zal je in tweetallen twee onderdelen afleggen: een vrije kür en een rit in lijn. De WedCie zal als jury gereed staan om jullie kunsten te beoordelen. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van het volgende reglement. Anders dan bij het hardrijden gaat het bij het schoonrijden niet om snelheid maar om stijl. Je hoeft daarom ook niet je rubberen wedstrijdpak uit de kast te halen maar mag juist naar de schaatsbaan komen in jouw meest traditionele schoonrij outfit. Want zeg nou zelf, welke SKITS’er heeft er niet zo’n mieters pakje in de kast hangen?

Dus wil jij Clubkampioen Schoonrijden worden en voor eeuwig worden vastgelegd als DE meest stijlvolle schaatser van SKITS of wil jij de prijs voor de mooiste outfit winnen? Zoek dan een mede schoonrijder en ga snel oefenen met elkaar om op 5 februari te laten zien wat jullie samen kunnen.

Kan je geen maatje vinden maar wil je wel graag meedoen, schrijf je dan ook in en de WedCie zal je koppelen aan een andere charmante schoonrijder of rijdster. Dus twijfel niet en schrijf je snel in.

Kosten eten: €6 (tijdens de Social Skate betaalt SKITS je toegang tot de ijsbaan!!)
Lokatie: Café de JAAP, Jaap Eden IJsbaan
Tijd: 19:00-22:00
Aanmelddeadline: zondag 17:00u voor het eten, maandag 19:00u voor het CK. Doe je mee aan het CK en wil je van tevoren geniet van een heerlijk hapje in de Jaap? Zorg er dan voor dat zowel jij als je partner je aanmeld, zodat wij voor jullie beiden een lekker bord eten kunnen klaarzetten.

Wil je niet mee eten, maar wel meedoen aan het CK? Dan ontvangen we graag een mailtje met jouw aanmeldingen op wedcie@skits.nl. Wil je wel mee eten, maar niet meedoen aan het CK? Ook dan ontvangt de wedcie graag een mailtje.

Wil je schaatsen lenen? Dat kan! Stuur daarvoor een mailtje naar Kees via kees@skits.nl. 

NB: De Social Skate is uitsluitend voor leden, alsmede het CK.

Sponsoren