U bent hier:

Winterreis

Winterreis
Georganiseerd doorWinterreiscommissie
LocatieWeissensee, Oostenrijk
Datumzaterdag 17 februari 2024 tot zaterdag 24 februari 2024

Beste SKITSers! De Winterreis gaat dit jaar naar de Weissensee waar we lekker kunnen schaatsen, skiën en langlaufen. Na onze intensieve of minder intensieve sportsessies kunnen we ook lekker après-skiën.
Hieronder vind je meer informatie over de reis.

We verblijven in een huis in Steinfeld, op 20 minuten rijden van de Weissensee in Oostenrijk. Je kan natuurlijk schaatsen op het bekende natuurijs, maar er zijn in de buurt ook skipistes te vinden en er zijn verschillende plekken waar je kan langlaufen.
De reis gaat rond de 590 euro kosten. Dit is inclusief vervoer, verblijf en eten. Skipassen en huur van ski's en andere spullen zijn voor eigen rekening, omdat dit misschien per persoon wat gaat verschillen.

De inschrijvingen sluiten twee weken voor het begin van de reis, dus op 3 februari. Je inschrijving is definitief op het moment dat je de aanbetaling van €250,- hebt voldaan aan NL30 RABO 0113 1860 02 t.n.v. A.S.S.W.S.V. SKITS onder vermelding van je naam + winterreis.
Er zijn voorlopig 12 plekken beschikbaar, maar we hebben een optie voor maximaal 18 personen als de inschrijvingen snel gaan. De kostenloze afmeldingsdatum is 10 februari.

xx, de Winterreiscommissie

Sponsoren