U bent hier:

Skeeler kneuzen clinic

Skeeler kneuzen clinic
Datumvrijdag 2 juni 2023

Er gaan gruwelijke geruchten rond in SKITS-wereld. En deze geruchten doen vooral de commissaris schaatsen en skeeleren erg veel pijn. Het zijn namelijk geruchten over skeeleren. Over hoe naar deze sport is. Over de pijn in de voeten. Over de moeilijkheid van de sport. Over hoe zwaar deze sport is. Maar geruchten zijn niets meer dan geruchten en dat gaan  wij jou deze avond laten zien bij de skeeler-kneuzen-clinic.😍🥰

Voor deze clinic hoef je geen ervaring en ook geen spullen te hebben. Het enige wat je nodig hebt is jezelf. (het liefste als skeeler kneus, maar als je al langer skeelert ben je natuurlijk ook welkom) Wij regelen de rest. Heb je geen skeelers en wil je deze lenen, mail dan je maat naar schaatsen@skits.nl

Voordelen van deze clinic :

  1. Deze clinic wordt gegeven voor alleen maar kneuzen skeeleraar. Hierdoor ben jij als beginner niet alleen en staan er nog tientallen andere mensen in hun broek schijten. 
  2. Deze clinic wordt gegeven op het parcours van Sloten. Hierdoor is er geen ander verkeer en komen er geen andere mensen die jou zien stuntelen. 
  3. Deze clinic wordt gegeven door meerdere trainers. Hierdoor wordt je goed begeleidt en geen moment alleen gelaten. 

Wat gaan we doen op deze avond ? 

Jij krijgt van ons materiaal waar je op kan skeeleren. Hierna doen we samen een warming-up. Nadat we warm zijn doe je je skeelers aan. Hierna begeleidt een trainer jou naar de baan. Hier krijg je de basis van het skeeleren aangeleerd. Er zullen super veel trainers aanwezig zijn, zodat jij je geen seconde alleen gelaten voelt. Na afloop van de clinic krijg je van ons een verkoelend drankje en iets lekkers. Onder het genot hiervan praten we samen na over de clinic en kijken we naar alle toppers van onze vereniging die al langer skeeleren. Zij zullen na onze clinic de strijd aangaan voor het clubkampioenschap skeeleren van SKITS. 

Tijd: 

16: 30-18:00 

Plaats

Sportpark Sloten 

Twijfel je hierna nog steeds? Mail of bel dan de commissaris schaatsen en skeeleren. 

Inschrijvingen sluiten op woensdag 31 mei. 

Sponsoren