U bent hier:

Skeelerkamp

Skeelerkamp
Datumvrijdag 2 juni 2023 tot zondag 4 juni 2023

Aanmelden Skeelerkamp

De afgelopen weken is er hard gewerkt door softijs aan een heus skeelerkamp! Deze zal plaatsvinden van 2 tot en met 4 juni, in de omgeving van West-Friesland, Noord-Holland! Hier kan je overnachten op een scoutinglocatie. Het kamp zal bestaan uit een aantal trainingen op een skeelerbaan, tourtochten, en voldoende borrolgelegenheid. 

Het skeelerkamp zal dus niet alleen in het teken staan van de prachtige sport, maar ook in het teken van gezelligheid. Voor alle niveaus worden toertochten en trainingen gorganiseerd, dus skeelerangst zal je niet in de weg staan! :) Drankjes pakken op terrasjes, rollen over prachtig polderasfalt, het belooft een goed weekend te worden!

Er is plek voor een maximum van 30 mensen, waarbij ook leden van andere studentenschaatsverenigingen welkom zijn.

Over het aanmeldformulier: Mail ons op “skeelercommissie@ussvsoftijs.nl” als je niet het hele weekend aanwezig kan zijn of voor andere vragen. Een tourtocht begeleiden houdt in dat je een route van ons krijgt en navigeert. Hiervoor nemen wij nog contact met je op. Meer info kan je vinden op de site van softijs: Aanmelden Skeelerkamp 2023 - USSV Softijs

In het kort

  • Wat? Skeelerkamp
  • Wanneer? 2-4 juni
  • Waar? Medemblik, scouting Titus Brandsma
  • Kosten? Rond de €45,-
  • 6 mei is de uiterlijke afmelddatum

Sponsoren