U bent hier:

Lustrum SKITSatlon x Reunistendag

Lustrum SKITSatlon x Reunistendag
Georganiseerd doorDe WedCie
LocatieSkeelerbaan Baambrugge
Datumzondag 7 mei 2023

DAMES EN HEREN!!
Op zondag 7 mei keert de SKITSatlon terug! Maar dit jaar wordt het geen gewone editie, het wordt de Lustrum editie. Deze is groter en belangrijker dan ooit tevoren! Dus waar wacht je nog op? Doe mee of kom aanmoedigen!

Op deze dag zal er gestreden worden om te zien welke SKITSer of oud-SKITSer de ultieme alleskunner is tijdens het zomerseizoen. En de winnaar mag zich kronen tot kampioen van de "Lustrum SKITSatlon"!

Het evenement vindt plaats op en rondom de prachtige skeelerbaan in Baambrugge. Hier kunnen jullie je wagen aan een uitdagende solo wedstrijd of teamwedstrijd, tijden de volledige SKITSatlon of mini SKITSatlon.  

En na afloop kun je lekker bijkomen onder het genot van een heerlijke BBQ en een verfrissend drankje. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in voor deze onvergetelijke dag vol sportiviteit en gezelligheid! 

De afstanden zijn als volgt:

SKITSatlon (A = snelste skeeleraars, B = minder snelle skeeleraars)

  • 4 km hardlopen
  • 26 km fietsen
  • 4 km skeeleren

Mini SKITSatlon 

  • 4 km hardlopen
  • 20 km fietsen

Kosten: €10,00
Locatie: Skeelerbaan Baambrugge
Starttijd: 14:00

Inschrijven: dat kan via deze link.
Let op!! Inschrijving sluit op 1 mei
Om je eventueel af te melden: stuur een mailtje naar lustrum@skits.nl en wedcie@skits.nl met de activiteit in de onderwerp van de mail!

Wil jij niet meedoen met de wedstrijd maar wel genieten van de heerlijke BBQ, meld je dan aan als vrijwilliger en geniet van een dag vol sport en gezelligheid! (de gekozen vrijwiligers krijgen gratis BBQ!)

Liefs,

De WedCie & De LustrumCommissie

Sponsoren