U bent hier:

Zonnige zondag skeeler toertocht.

Zonnige zondag skeeler toertocht.
Datumzondag 9 april 2023

We zullen gezamenlijk gaan trainen voor een prachtige uitdaging, namelijk de skeeler Elfstedentocht, waar we geeneens voor naar Oostenrijk hoeven te rijden. Ook als je niet mee wil doen met de skeeler Elfstedentocht kan je gratis meerijden met de toertochten! Op een aantal zondagen zal ereen toertocht plaatsvinden op de skeelers! Deze tochten zijn aanvullend op het gewone trainingsprogramma in de zomer.

Omdat deze tocht over de openbare weg gaat, is deze geschikt voor de midden / hoge skeeleraar binnen SKITS. Beginnende wielrenners / skeeleraars zijn wel van harte welkom om mee te rijden op de racefiets.

De volgende zondagen zullen wij een toertocht rijden:
Zondag 9 april : 25 km
Zondag 30 april : 30 km
Zondag 28 mei : 35 km
Zondag 4 juni : 40 km
Zondag 25 juni : 45 km 

We verzamelen om 10:00 bij de parkeerplaats van ARC Ulysses. Hier kan je op de racefiets, auto of skeelers naartoe komen. De toertocht zal tussen de 20 en 25 kilometer per uur gaan.
De data zullen op de site komen te staan. Meld je aan,(en af als je toch niet kan) zodat ik weet hoeveel leden meekomen. De tochten worden aangekondigd in de SKITS-Newsfeed en berichten via de site. 
Als het wegdek nat is, zullen de toertochten niet doorgaan. Deze informatie zal ik sturen via de appgroep: Zonnige Zondagse  Skeeler Toertocht. De link naar deze appgroep kun je vinden onder het kopje Leden à Appgroepen en in de omschrijving van de SKITS-Newsfeed.

Sponsoren