U bent hier:

Winterreis

Winterreis
Datumzaterdag 4 februari 2023 tot zaterdag 11 februari 2023

De SKITS winterreis komt er weer aan! Van 4 tot 11 februari gaan wij ijs, sneeuw en de apres-ski opzoeken op een mooie plek in het buitenland. Of je nou als een echte marathonrijder over het ijs glijdt of dat je nauwelijks weet wat een pizzapunt is, met je mede-SKITSers wordt het altijd gezellig.
Dit jaar gaan we naar Lipno nad Vltavou in Tsjechië. Dit dorp ligt aan het Lipnomeer, waar elk jaar een speciale sectie van het meer wordt geprepareerd voor schaatsers. Het grenst ook aan een (klein) skigebied met nog een groter skigebied op 30 minuten rijden en bovendien kan je er ook nog langlaufen. Er is dus voor iedereen wat te doen!

Praktische zaken:
De reis zal zo'n 450-500 euro kosten, hier zit vervoer, accommodatie, eten en twee dagen aan activiteiten (denk o.a. skieën) bij inbegrepen.
Verdere informatie zoals paklijst en programma volgt nog.

De inschrijving is geopend en sluit op 14 januari, dit is tevens de kosteloze afmelddatum. In totaal zijn er 21 plekken, vol = vol!
Er wordt voor deze reis een aanbetaling gevraagd van 250 euro. Je inschrijving is compleet als je de aanbetaling hebt voldaan.

Sponsoren