Winterreis weekend

Locatie: Enschede
Datum: 11 februari t/m 13 februari

⛸️ De winterreis is voor alle SKITSers ongeacht schaatsniveau, en vooral een heel gezellig weekend weg in de winter!

De winterreiscommissie heeft helaas moeten besluiten dat een winterreis naar het buitenland dit jaar niet haalbaar is. Maar niet getreurd! In het weekend van vrijdag 11 februari tot zondag 13 februari organiseren wij een mini-winterreis. Deze mini-winterreis gaat naar Enschede (toch bijna buitenland) en bevat alles wat een winterreis te bieden heeft! 

De planning van het weekend ziet er als volgt uit: 
Op vrijdag komt iedereen met de trein of auto in Enschede aan. Iedereen zorgt op vrijdagavond voor eigen avondeten. We gaan op vrijdagavond schaatsen en daarna heeft de commissie een leuke spelavond voorbereid. 
Op zaterdagochtend ondernemen we een activiteit, 's middags kan er geschaatst worden en 's avonds is het NSK clubs. Hier strijden veertien leden om de overwinning voor SKITS uiteraard onder luide aanmoediging van de rest. Als je hieraan mee wilt doen neem dan contact op met Rik (+31637422479). Hij maakt de selectie. Na de wedstrijd vieren we hopelijk onze overwinning in de Boortoren of de Vestingbar (lees: goedkoop bier!!).
Op zondagochtend hebben we weer een activiteit en kan er geschaatst worden. Ook is zondag de dag dat we Enschede kunnen ontdekken. 

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht het niet mogelijk zijn om met een groep in Enschede te overnachten, dan zullen we op zaterdag activiteiten organiseren in Enschede als alternatief. 

Praktische zaken:
- De kosten van het weekend bedragen 70-100 euro.
- De inschrijving opent op 28 december om 18:00 en blijft open tot 18 januari 23:59
- Kosteloos afmelden is mogelijk tot 18 januari 23:59. 
- Mochten wij het weekend moeten annuleren worden er geen kosten in rekening gebracht. 

Als je vragen hebt, kun je mailen naar winterreis@SKITS.nl of bellen naar Maarten (+31 6 31515577)

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  SSA
  36
  SVU
  Jaap Eden
  USC
  Hyro Sports

  Realisatie: verenigingenweb