U bent hier:

Tour de FC

Tour de FC
Locatie@Amsterdam
Datumdonderdag 20 mei 2021

Tour de FC,

Dames en Heren, Skeeleraars en fietsers, de eerste versoepelingen zijn een feit en daarom heeft de FC besloten om donderdag 20 mei voor het eerst in lange tijd weer een fysieke activiteit te organiseren. Helaas kunnen we nog geen borrel organiseren zoals we dat in een ver verleden kenden en moeten we op een andere manier fysiek samen komen. Om dit mogelijk te maken zochten we inspiratie bij de op één na leukste commissie van SKITS en organiseren we een speurtocht door de stad.

 Je kunt je als tweetal inschrijven en jullie worden door de FC gekoppeld aan een ander tweetal. Samen maken jullie een spannende wandeling door de grote mooie stad, waarbij er FC’ers langs de weg staan om jullie van een (alcoholische) versnapering te voorzien.

Alleen inschrijven mag natuurlijk ook dan zullen wij je met drie anderen indelen. Schrijf je in voordat er strengere maatregelen komen en het feest niet door kan gaan want bijzijn is meemaken.

De start is om 19.00

Optioneel: Dit jaar komt SKITS in actie tijdens de AMPA voor het goede doel Join for Joy! 
Join for Joy leidt leraren op en levert materialen, zodat er ook weer physical education gegeven wordt in de lage inkomenslanden in Afrika. Dit omdat sport en spel school aantrekkelijker maakt, waardoor de kinderen niet van school gaan.
Voor het goede doel ‘’Join for Joy’’ kan je een steentje bijdragen door een borrelpakketje te kopen die je aan het eind van de wandeling krijgt! De kosten bedragen 7.50 & meer dan de helft gaat naar het goede doel!

Kusjes van de FC

De Wandelroute: we starten op de nieuwmarkt vlakbij restaurant ''de Waag''. De looproute is de rood/wit gestreepte lijn.

Sponsoren