AC Elfplekkentocht

Locatie: Jaap eden IJsbaan
Datum: 21 november

Hee SKITSers, 

Heb je ook weer zin in een klein avontuur en mis je de schaatsweekend taferelen. We hebben een leuk alternatief! De AC Elfplekkentocht, helemaal het uitje waar jij zin in hebt en geheel corona proof. We willen niet teveel verklappen maar er staat een dag vol sensatie op je te wachtenEr zijn beperkt plekke beschikbaar dus schrijf je snel voor deze dag via de site. 

Wat gaan we doen?

In plaats van een weekend, hebben we een mooie dag vol avontuur, sport en actie voor je in petto! De eerste stop is de schaatsbaan waar we met z'n allen de training volgen. Voor het begin van de training krijg jij een envelop met hints. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je gedurende de dag elf vinkjes hebt en sluit je de dag om 20:30 af met de vrijblijvende online bierproevenrij. Je bent ongeveer 1,5 a 2 uur bezig met de opdrachten en het is de bedoeling dat je de opdrachten zo goed mogelijk uitvoert. Je hebt tussen het eind van de training en 18 uur s avonds de tijd. 

Hoe doe ik mee?

Schrijf je snel in via de site. Dit kan je alleen doen of in duo's. Wij zullen helpen bij het maken van de groepjes, dit zal bestaan uit max. 2 à 4 personen afhankelijk van de RIVM richtlijnen. 

Wat kost dat?

De kosten zijn €2,50. Hiervoor kun je gratis mee doen met de training en krijg je een cadeautje voor de vrijblijvende online borrel in de avond. De inschrijving sluit 18 november. Dit is tevens de laats dag dat je je kosteloos kunt afmelden. 

Wij hebben er zin in.

Groetjes,

De AC 

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  SSA
  36
  USC
  Jaap Eden
  Hyro Sports
  SVU

  Realisatie: verenigingenweb