Borrel Bierfabriek

Locatie: Bierfabriek, Nes 67 1012KD Amsterdam
Datum: 17 september

Heyy lieve SKITS’ers,

Nu de vakantie écht is afgelopen, gaan we weer verder waar we voor het reces geëindigd waren: borrelen. Deze keer hebben wij een borrel georganiseerd bij de Bierfabriek!

Op 17 september hebben wij om 21.00 uur 5 taptafels gereserveerd, waar 4 mensen aan kunnen zitten volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij de Bierfabriek werken ze in shifts van 2 uur maar als er geen reservering vanaf 23.00 is, kunnen wij gewoon blijven zitten na 23:00. Maar dit konden ze ons niet garanderen; dus we raden aan om ook echt rond 21.00 bij de borrel aanwezig te zijn! ;)

Vanuit SKITS wordt er gezorgd dat elke taptafel een rondje bitterballen/hapjes heeft! De hapjes worden ongeveer rond 21.15 besteld dus wees op tijd!

Doordat we met een gelimiteerd aantal mensen mogen komen (max 20) werken we met een inschrijflijst via de site! Dus schrijf je snel in voordat het te laat is want de quote luidt: ‘’bijzijn is meemaken!’’

Afmelden: in verband met een reservelijst zou het fijn dat als je door omstandigheden niet meer in kan, dit voor 15 september aan te geven bij de FC of bestuur zodat we iemand van de reservelijst kunnen contacteren! ;) 

Hopelijk zien we jullie donderdag 17 september gezellig bij de borrel!

Kusjes van de FC

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  USC
  SVU
  Jaap Eden
  Hyro Sports
  36
  SSA

  Realisatie: verenigingenweb