U bent hier:

Batavierenrace

Batavierenrace
Datumvrijdag 1 mei 2020 tot zondag 3 mei 2020

In deze onsportieve tijden waarin niet in clubverband getraind kan worden en evenementen zijn afgelast is er toch wat goed nieuws, de 48e batavierenrace die eerder was afgelast gaat online plaats vinden! Voor deze race zijn de 25 snelle hardlopers nodig om SKITS naar de overwinning te leiden.

Het evenement vindt plaats op 1 en 2 mei, het is de bedoeling dat iedereen dan een stuk van 5-6km loopt en deze in strava zet. Met heel SKITS leggen we dan een afstand van 125 km af binnen 2 dagen en gaan we online de strijd aan met teams door heel Nederland. Er is natuurlijk geen groot feest of evenement meer, maar het belangrijkste is natuurlijk dat we de finishen als snelste schaatsvereniging en de gouden doorloper thuis brengen.

Alles wat jij hoeft te doen is dus op 1 of 2 mei een 5-6 km hardlopen, dit in strava (of een andere fitness app) zetten en dit delen met de batacie. Als je je al had aangemeld voor de bata sta je nu automatisch weer aangemeld (afmelden kan door een mailtje te sturen naar bata@skits.nl), degenen die zich nog niet hadden aangemeld kunnen dit t/m 28 april via de site doen, er zitten geen kosten aan verbonden.

Probeer een rustige route uit te zoeken met goede ondergrond en weinig stoplichten zodat niks je tegenhoudt. Let er wel op dat je alleen loopt en niet samen met anderen, dit gaat tegen de regels van de online bata in met de diskwalificatie van heel SKITS als gevolg, let natuurlijk ook op de 1.5 meter afstand van de mensen om je heen. Zie https://www.batavierenrace.nl/47/deelnemer/online-batavierenrace.html voor het officiële regelement.

Hopelijk zien we jou terug in strava en wordt het alsnog een leuk evenement.

*Houd er rekening mee dat een team uit maximaal 25 mensen mag bestaan dus er kan een selectie plaatsvinden bij te veel aanmeldingen.

 

Sponsoren