Liftweekend

Datum: 03 april t/m 05 april

Datum: 03 april t/m 05 april
De duimen kunnen weer omhoog want Het LIFTFWEEKEND komt er weer aan. De regels zijn als volgt: zoek een liftbuddie van het andere geslacht en schrijf je samen in. Dus ga snel op zoek naar een andere SKITSer met wie jij deze uitdaging aandurft. De inschrijving gaat open op MAANDAG 20 JANUARI. Er zijn vaak veel gegadigden dus zorg dat je op tijd een liftmaatje hebt om je gelijk in te kunnen schrijven. De inschrijving sluit op 11 februari. 

De bestemming blijft geheim tot op de dag zelf, maar we kunnen wel beloven dat we ook dit jaar weer een hele vette bestemming hebben.
Kosten: rond de €75 excl eten en drinken
Deelname is op eigen risico, dus zorg zelf dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten.
Let op: uiterste kosteloze afmelddatum voor het liftweekend is 11 februari 

We proberen er voor te zorgen dat iedereen die mee wilt ook daadwerkelijk mee kan. Dit kunnen wij alleen nog niet 100% garanderen, dus als dit toch niet lukt gaan we als nog selecteren op moment van inschrijving, waarbij beide personen van het koppel ingeschreven moeten staan (1 vd 2 ingeschreven geeft dus nog geen garantie!). 

Wil je graag mee maar kun je geen buddy vinden, mail dan naar ac@skits.nl en dan gaan wij proberen iets voor je te regelen.

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  SSA
  SVU
  USC
  Hyro Sports
  36
  Jaap Eden

  Realisatie: verenigingenweb