Spinnen bij het USC

Datum: 19 februari

In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC op de locatie Universum! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken. Let op! Het aantal plekken is zeer beperkt, namelijk maar 5, dus schrijf je bijtijds in! Als er veel animo is kunnen we met het USC overleggen of we meer plekken kunnen reserveren. Is de activiteit vol, geef je dan dus zeker op voor de reservelijst. Zo kunnen we bepalen of we meer plekken moeten reserveren. 

Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl. Dan kan iemand die op de reservelijst staat blij gemaakt worden met een plekje. Omdat we zo weinig plekken hebben is het wel echt de bedoeling dat je komt als je je hebt ingeschreven. Als je niet komt opdagen mag je daarom helaas de eerstvolgende keer niet meedoen.

Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. 

Locatie: USC, Sciencepark
Tijd: 17:00 uur
Let erop dat je een kwartiertje van tevoren aanwezig bent, je verzamelt met z'n allen bij de ingang zodat je dan in één keer naar binnen kunt worden gelaten door de poortjes. 

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  Hyro Sports
  SVU
  36
  USC
  SSA
  Jaap Eden

  Realisatie: verenigingenweb