NSK Veldrijden

Locatie: TWC Pijnenburg Bijsterveldenlaan 3 5045 ZZ Tilburg
Datum: 19 januari

Na het grote succes van de voorgaande jaren organiseert de Tilburgse Studenten Wielervereniging de Meet ook deze winter het NSK veldrijden. Op 19 januari 2020 brandt de strijd los om de felbegeerde rood-wit-blauwe truien. Het slijkerig decor voor deze historische battle heeft in het verleden al vijfmaal gediend als officieel NK parkoers, dit jaar bestijgen tientallen studenten in drie verschillende categorien hun veldritfiets om uit te maken wie zich neerlands beste studerende crosser(ster) mag noemen. Deze wedstrijden zullen worden gereden:

 • Heren niet-licentiehouders: alle mannelijke studenten zonder licentie in het bezit van een volgens de KNWU reglementen goedgekeurde crosser.
 • Heren licentiehouders: alle mannelijke studenten met een licentie in 2018 of 2019 in het bezit van een volgens de KNWU reglementen goedgekeurde crosser.
 • Dames: alle vrouwelijke studenten met of zonder licentie in het bezit van een volgens de KNWU reglementen goedgekeurde crosser.
 • Open Tilburgs Kampioenschap: alle niet-studenten in het bezit van een crosser of mountainbike. In deze categorie mogen dus alle oud-studenten, maar ook studenten in het bezit van een mountainbike, deelnemen.

Voor meer informatie en voor de inschrijving kan je terecht op de website van het NSK veldrijden.

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  36
  Jaap Eden
  SVU
  Hyro Sports
  USC
  SSA

  Realisatie: verenigingenweb