CK Schaatsen -gaat niet door!-

Datum: 22 maart

Het CK schaatsen is verplaatst naar 22 maart!

Als je je had ingeschreven voor het CK op 9 februari dan sta je automatisch weer ingeschreven. Mocht je niet meer mee willen doen, stuur dan even een mailtje naar wedcie@SKITS.nl

 

Op zondagavond 22 maart staat hét evenement waar alle SKITSers en ZTIKZers het hele jaar voor getraind hebben weer op het programma; het Clubkampioenschap schaatsen! Of je nou urenlang je schaatstechniek hebt getraind bij Kees, of hiervoor bent afgereisd naar Collalbo of de Weissensee, iedereen is welkom! 

Er zullen dit jaar 2 categorieën zijn waar in gestreden zal worden, met beide een dames en heren categorie:
 

 • Categorie I: 500 m en 1500 m

 • Categorie II: 500 m en 1000 m

Voel jij je meer thuis om korte afstanden te schaatsen? Geef je dan op voor categorie II. Wil jij je liever wagen aan de beruchte 1500 meter en de felbegeerde titel van Clubkampioen 2020 op je naam zetten? Geef je dan op voor categorie I. 

Na afloop van het “officiële” programma zal er dit jaar ook nog een nieuwe wedstrijdvorm binnen SKITS geïntroduceerd worden: de Team Sprint! Op basis van de uitslagen die eerder op de avond gereden zijn zullen er gemixte (qua niveau en geslacht) teams van 6 personen gecreëerd worden waarmee je een teamsprint over 7 ronden zult rijden. Na ieder rondje mag er 1 iemand van het zestal uitstappen en de laatst overgebleven persoon rijdt nog 1 extra ronde. Natuurlijk zal er na afloop ook een prijs zijn voor het snelste team! Als je je inschrijft voor het CK doe je automatisch ook aan het teamsprint onderdeel mee, mocht je hieraan niet mee willen doen laat het dan van te voren weten door een mailtje te sturen aan wedcie@SKITS.nl. 

Allemaal extra redenen om je op te geven voor het CK Schaatsen en een prachtige avond schaatsen te beleven!

INSCHRIJVING

​​​Er zijn 2 manieren om je in te schrijven: (1 van de 2 is voldoende!)
- Met een relatienummer van de KNSBkan je je opgeven via schaatsen.nl
- Zonder relatienummer kan je je opgeven via het formulier op de site

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  USC
  Hyro Sports
  Jaap Eden
  SSA
  36
  SVU

  Realisatie: verenigingenweb