Social Skate

Datum: 17 februari

Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd in Café Jaap, waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom!

19.30 – GEZAMELIJK ETEN
Om 19.30 zullen we gezamelijk eten. Het perfecte moment om rustig bij te kletsen met iedereen en een goede bodem te leggen voor de training. 

20.30 – WARMING-UP & SCHAATSEN
Om 20.30 zal Kees beginnen met de warming-up, waarna we om 21.00 met zijn allen het ijs op kunnen. Lekker schaatsen, hard schaatsen, gezellig kletsend schaatsen? Wat jij wil! Door omvang van de groep en drukte op het ijs is dit daarom een wat aangepaste training. Tijdens de warming up (20.30-21.00) en 2 verzamelmomenten op het ijs (21.15-21.45) geeft Kees wat algemene technische tips waarmee je aan de gang kunt. 

22.00 - BIER & CHOCOMEL 
Na afloop blijven we uiteraard gezellig hangen om met z’n allen wat te drinken.

Het eten zal bestaan uit een buffet en zal dit seizoen net als het vorige €6,50 kosten. Dit wordt betaald middels de maandelijke incasso.

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  USC
  Hyro Sports
  Jaap Eden
  SVU
  SSA
  36

  Realisatie: verenigingenweb