U bent hier:

Opzeggingsformulier lidmaatschap

Velden met een * zijn verplicht.

Opzeggingsformulier lidmaatschap A.S.S.W.S.V. SKITS

Ondergetekende geeft door middel van ondertekening van dit formulier aan het lidmaatschap bij de A.S.S.W.S.V. SKITS voor het komende seizoen op te willen zeggen. De uiterste opzeggingsdatum is 31 mei. Tegelijkertijd kan hij of zij via dit formulier door middel van een donatie lid worden van Oud-SKITS.

Oud-SKITS

Waarom Oud-SKITS?

Om te zorgen dat mooie SKITS herinneringen niet verloren gaan is Oud-SKITS in het leven geroepen. Dit is het oud-ledenbestand waar alle oud-leden van SKITS deel van uitmaken. Voor alle Oud-SKITSers is er de mogelijkheid om de vereniging financieel te ondersteunen. Met behulp van deze bijdrage wordt bijvoorbeeld het trainersplan, het SKITS leenfietsenplan en diverse andere toekomstplannen gerealiseerd. Zo wordt de groei van SKITS ondersteund, om de jongere generaties SKITSers een even onvergetelijke tijd te bezorgen. Aan de hand van de welbekende forum  terminologie van Lage Noor (€25), Hoge Noor (€50), Klapper (€75) en SKITS Legende (+€150) kunnen Oud-SKITSers zelf kiezen wat hun bijdrage zal zijn.  Dit bedrag kan  op de website zelf jaarlijks aanpast worden. Tevens kan er voor gekozen worden om de FLITS te ontvangen.

Wat krijg ik er voor terug?

Als Oud-SKITSer ontvang je vier maal per jaar een speciale nieuwsbrief. Daarnaast zal er jaarlijks een reünistendag, met afsluitende borrel, georganiseerd worden. Verder heb je als oud-SKITS lid ook nog toegang tot de (vernieuwde) SKITS website. Op de website kun je indien nodig je contactgegevens wijzigen en je ook (we kunnen het ons niet voorstellen) afmelden voor de nieuwsbrief.

Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan.


Sponsoren