Praktische informatie

Wie: Alle studenten van Nederland die van lange tochten op de fiets houden. Studenten hebben bij inschrijving voorrang op niet-studenten, maar wanneer het maximale deelnemers aantal niet bereikt is, zullen de inschrijvingen van niet-studenten ook verwerkt worden. Inschrijven doe je altijd als duo en in combinatie met een volgauto met minimaal 2 volgers die in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat: Zo snel mogelijk van Amsterdam naar Parijs fietsen, of juist genieten van de tocht en hopen dat je overkomt, zolang het maar niet langer duurt dan 48 uur.

Waar: Vanaf Amsterdam naar de Eiffeltoren in Parijs

Wanneer: Zaterdag 16 juni 2018 om 12:00 uur, start Science park

Kosten: Het deelnamegeld is 75 euro per fietser en 25 euro per volger, deze bedragen zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen. Het deelnamegeld dient voorafgaand aan de wedstrijd binnen te zijn! Na ontvangst van deelnamegeld is de inschrijving pas definitief. Binnen het deelnamegeld vallen 2 overnachtingen op een camping in Parijs, 1 keer avondeten en 2 keer ontbijt. Kostenloos afmelden kan tot 31 mei 2018.
Camping in Parijs: 2 Allée du Bord de l'Eau, 75016 Paris, Frankrijk   https://www.campingparis.fr/

Opgelet: Sinds juli 2016 is het in Parijs verplicht een milieusticker (vignet Crit'Air) op je auto te hebben als je in de binnenstad van Parijs wilt rijden (auto's ouder dan bouwjaar 1997 worden helemaal niet meer toegelaten!).
In de omgeving van de Eiffeltoren is deze sticker verplicht. De camping valt buiten de milieuzone.
Het is aan te raden een milieusticker te bestellen (de boete is €45 als je deze niet hebt). De sticker kost €4,80 (inclusief verzendkosten), is alleen verkrijgbaar via de officiele website en de levering kan 3 tot 5 weken duren! Bestel de milieusticker dus optijd!
Voor meer informatie zie de website van de ANWB.

Contact: Amsterdam-Parijs@SKITS.nl

De inschrijving is open: Inschrijving Amsterdam - Parijs 2018
Voor donderdag 31 mei dient de deelnemers- en volgersbijdrage te worden overgemaakt op NL30 RABO 0113 1860 02 ten name van A.S.S.W.S.V. SKITS. De uiterste (kosteloze) afmelddatum is ook donderdag 31 mei. Tevens sluit de inschrijving donderdag 31 mei.

Sponsoren

Jaap Eden
36
Cor Mantel 2wielers
SVU
Hyro Sports
USC

Realisatie: verenigingenweb