Seizoensopening Team SKITS

Datum: 16 november

Heb ook jij dit jaar weer met groot genoegen gekeken naar de giro, de tour en het WK wielrennen en daarbij gedacht; dit zou ik ook weleens willen doen? Ben je niet bang om af te zien? Ben jij een verborgen hardrijder of klimmer? Of ben je gewoon benieuwd hoe het is om door het Hollandse amateur peloton te laveren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Team SKITS is het wedstrijdteam van SKITS en is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe mannelijke en vrouwelijke renners. Ben je student, heb je een goede conditie, vechtlust en, niet onbelangrijk, een degelijke fiets, dan kom je al een heel eind!

Team SKITS wil het startschot van het volgende seizoen officieel laten weerklinken op vrijdag 16 november 2018 om 19:30. 

Voor mogelijk nieuwe renners is dit een perfecte vrijblijvende gelegenheid om langs te komen en te horen hoe het er bij ons als (studenten) team aan toe gaat, wat zo’n wielerseizoen inhoudt en wat er van je verwacht wordt mocht je deze uitdaging aan gaan.

Mocht je geïnteresseerd zijn, schroom niet om een mailtje te sturen naar team@skits.nl voor meer informatie over Team SKITS en over deze avond.

Exacte locatie volgt nog, houd hiervoor ook het FB event in de gaten.

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  USC
  SSA
  Hyro Sports
  36
  Jaap Eden
  SVU

  Realisatie: verenigingenweb