Skeuveltoernooi + wedstrijdweekend

Locatie: Enschede
Datum: 16 februari t/m 17 februari

Het Skeuveltoernooi is een tweedaags toernooi op een van de snelste ijsbanen van Nederland. Het toernooi is hét moment om je PR’s te verbreken of je eerste PR’s te rijden! Een toernooi voor alle niveaus, van beginner tot fanatiek wedstrijdrijder. Het is niet alleen het moment om goede tijden neer te zetten, maar ook nog eens een weekend vol gezelligheid met een activiteit op zondag en de mogelijkheid om zondag samen met alle deelnemers samen te eten.

Programma
Je kunt meedoen aan het tweedaagse toernooi (sprint of allround) of aan de eendaagse op zaterdag of zondag. Op toernooi.skeuvel.nl vind je de te rijden afstanden. Op zaterdag vindt de wedstrijd plaats van 17.30u tot 22.30u, op zondag vindt de wedstrijd plaats van 17.30u tot 21.45u. De prijsuitreiking zondag zal uiterlijk tot 22.30u duren.

Zondagmiddag zal er een activiteit georganiseerd worden en kan er voor de start van de wedstrijd gegeten worden. Kosten van het eten bedragen ongeveer €8,- en je kunt bij de inschrijving aangeven of je aan het eten en de activiteit deel wilt nemen (kosten voor de activiteit zijn nog niet bekend, maar dit zal rond de 4 euro liggen).

Inschrijving
De inschrijving opent op maandag 14 januari om 13.00u uur en je kan je inschrijven op toernooi.skeuvel.nl. Elk jaar zit het toernooi weer snel vol, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. De inschrijving sluit vrijdag 8 februari om 23.59h.

Om deelname te stimuleren legt SKITS geld toe op het inschriijving. Hierdoor wordt het nóg voordeliger voor als SKITSer om mee te doen aan deze wedstrijd. Voor SKITSers kost deelname aan 1 dag slechts €12,50 en voor 2 dagen slechts €19,50! Deze bedragen wijken dus af van wat op de inschrijving staat vermeld. Kosteloos afmelden kan tot zondag 10 februari. Voor het volledige reglement verwijzen wij naar de website.

Wedstrijdweekend

SKITS gaat natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen aan deze wedstrijd. Aangezien het hier een tweedaags toernooi betreft en er 's avonds een geweldig leuk feestje is, blijven we overnachten in de blokhutten op de campus. Deze zijn slechts een paar minuten lopen vanaf de ijsbaan en de feestlocatie die zich op de campus bevind.

Het voorlopig programma is als volgt:
Zaterdag
Rond 14:00 uur: Vertrek richting Enschede
Rond 16:30 uur: Na aankomst in de blokhutten, eventueel schaatsen op de ijsbaan (eigen kosten)
Avond: Skeuveltoernooi dag 1
Feestje!

Zondag
10:00 uur: Blokhutten opruimen en spullen inpakken
13:00 uur: (Evt.) eten bij Skeuvel in het sportcentrum
Daarna: Naar huis/Zwemmen/Skeuveltoernooi dag 2

Inschrijven en kosten

Schrijf je ook in via toernooi.skeuvel.nl voor het toernooi! Deze inschrijving gaat maandag 14 januari 13:00 uur open en zit razendsnel vol. Mocht er geen plek zijn, dan leert de ervaring dat ongeveer een week voor het toernooi alsnog plekken vrijvallen.
Inschrijven voor het wedstrijdweekend doe je via de inschrijfknop op deze pagina

De kosten voor de overnachting + ontbijt zal slechts ongeveer €12,50 per persoon bedragen, afhankelijk van het aantal deelnemers. Kostenloos afmelden kan ook hier tot 10 februari via schaatsen@skits.nl.

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  SVU
  USC
  Jaap Eden
  SSA
  36
  Hyro Sports

  Realisatie: verenigingenweb