Clubkampioenschappen schaatsen

Datum: 17 maart

Met een heerlijke lentezon die bijna zomerse temperaturen veroorzaakt wordt over twee weken nog één keer de winter opgezocht op de Jaap Edenbaan. Hét evenement waar alle SKITS’ers en ZTIKZ’ers het hele jaar voor getraind hebben, voor afgereisd zijn naar Zakapone en de Weissensee, en urenlang de schaatstechniek van Kees hebben opgenomen; het Clubkampioenschap Schaatsen! Op zondagavond 17 maart vanaf 20:30 zijn alle SKITS’ers en ZTIKZ’ers welkom op de ijsbaan, om vanaf 20:40 in twee categorieën van start te gaan.
Er zijn dit jaar twee categorieën met beide een dames en heren categorie:

Categorie I: 500 m en 1500 m
Categorie II: 500 m en 1000 m

Voel jij je meer thuis om korte afstanden te schaatsen? Geef je dan op voor categorie II. Wil jij je liever wagen aan de beruchte 1500 meter en de felbegeerde titel van Clubkampioen 2019 op je naam zetten? Geef je dan op voor categorie I.

Daarnaast kun je als SKITS’er bij het CK Schaatsen één van de volgende trofeeën winnen!

De Appeltaart Trofee: Als jij je eigen tijden het beste voorspelt die je verwacht te rijden bij het CK kun je kans maken op deze trofee. Deze overheerlijk appeltaart wordt uitgereikt bij de eerstvolgende ALV (en bereid met geheim WedCie recept). Dit kun je invullen op het inschrijfformulier.
De Robert Roeleveld trofee: Heb jij relatief de snelste opening op het CK (de eerste 100 meter van de afstand)? Dan kun je de Robert Roeleveld trofee winnen en eeuwige roem doordat je naam op de beker gegraveerd wordt.

Allemaal extra redenen om je op te geven voor het CK Schaatsen en een prachtige avond schaatsen te beleven!

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  SVU
  Hyro Sports
  Cor Mantel 2wielers
  SSA
  36
  USC
  Jaap Eden

  Realisatie: verenigingenweb